Dierenkliniek Pijnacker

“Perfect resultaat en precies binnen het budget”

Vorig jaar realiseerde Meerbouw Pijnacker voor dierenarts Kees Wit een totaal nieuwe praktijk op Bedrijvenpark Boezem Oost. Daar is Kees Wit nog steeds de enige ‘bewoner’.

Dierenkliniek Pijnacker

De opening van de nieuwe praktijk van Kees Wit.

Voor Kees Wit maakte Telstar/Eendracht vorig jaar een openingskrant van acht pagina’s. Daarin zei de naar Pijnacker teruggekeerde dierenarts dat hij bijzonder tevreden was over het bouwkundig resultaat, de samenwerking en de manier van werken van Meerbouw Pijnacker.

In eerste instantie werkte Kees Wit met een architect die danig over de begroting heen dreigde te gaan. Vervolgens is Frank van der Meer aan de slag gegaan om het bouwplan te versoberen zonder dat de essentiële voorzieningen in de praktijk geweld werd aangedaan. Het resultaat is een perfect staaltje bouwkunst en een strak pand voor een prima prijs. Binnen de begroting van Kees Wit, die geen euro boven een bepaald bedrag uit wilde komen. Dat hij zelf een deel van het binnenschilderwerk moest doen, was voor Kees geen punt. Al was het wel een heel karwei, zei hij later tegen de broers Gilbert en Michel Toussaint.

Direct contact opnemen?