Ons team

Rinus
RinusOprichter / Directeur / Mede-eigenaar
Frank
FrankDirecteur / Mede-eigenaar
Cees-Jan
Cees-JanTimmerman
Met je hoofd en je handen iets moois maken, dat is de kick van dit werk. Hier bij Meerbouw ben ik als meewerkend voorman betrokken geweest bij de bouw van meerdere woonhuizen. Van de eerste heipaal tot de laatste lik verf meewerken aan zo’n project, is gaaf. Je realiseert echt iets moois en goeds, samen met je collega’s.
Etienne
EtienneTimmerman
De communicatie is hier eerlijk en direct. Daar hou ik wel van. Het is allemaal goed georganiseerd, ook qua werkvoorbereiding. Ze schakelen snel en draaien er niet omheen. De sfeer tussen de collega’s is heel goed en positief.
Gerard
GerardTimmerman
’Ik geniet van ieder project dat ik via Meerbouw krijg voorgeschoteld.
Henk
HenkTimmerman - ZZP'er
Het is een mooi bedrijf met gemotiveerde mensen. Het mooie van Meerbouw is dat ze goed voor de mensen zorgen. Frank en Rinus staan niet boven de mensen maar ertussen.
Jack
JackTimmerman
Meerbouw is een gezellig en goed bedrijf om voor te werken. Het is hier goed georganiseerd en je hebt toch een bepaalde vrijheid binnen je werk. Het is ook heel afwisselend werk. Je bent dan met dit en dan met dat bezig. De mooiste projecten tot nu toe, waar ik zelf aan heb meegewerkt, vond ik de woonhuizen van Weerheim en Luiten aan de Nieuwkoopseweg. Bij zo’n project ben je vanaf de fundering tot de laatste afwerking erbij betrokken. Je ziet dan echt iets moois ontstaan. Als ik er langs rijd tussen Nootdorp en Pijnacker, dan denk ik wel eens: daar heb ik toch maar mooi aan mogen mee werken.
Nico
NicoTimmerman
Het bedrijf zorgt goed voor de medewerkers en ik vind het mooi dat er naast het werk ook aandacht is voor ontspanning in de vorm van leuke uitjes en de barbecuetjes die de zaak regelmatig organiseert.
Patrick
PatrickMetselaar
Tegelen en timmeren kan ik ook, maar metselen is echt mijn ding. Het mooie van het werk bij Meerbouw is de variatie. Je bouwt complete woonhuizen, zoals dat huis van Kees Opstal aan de Katwijkerlaan – dat is echt mooi – maar een muurtje metselen om een tuindersschuur weer netjes dicht te maken, is ook leuk om te doen. Via Meerbouw heb je zo veel verschillend werk. Dat is gewoon leuk. De sfeer in het bedrijf is goed. Ik heb het echt heel goed naar mijn zin!
Rob
RobTimmerman
Afwisselend werk, goede organisatie, gezellig. En een bedrijf dat de medewerkers werk laat doen dat bij ze past.
Ron
RonTimmerman
Het is hier gewoon heel lekker werken. De sfeer is open en positief en de organisatie is goed geregeld. Je hoeft niet heen en weer te rijden naar de zaak om spullen te halen. Die worden netjes ter plaatse gebracht. Daardoor kunnen we lekker efficiënt doorwerken.
Jesse
JesseLeerling timmerman
Ik ben niet iemand om op een kantoor achter een bureau te zitten. Ik moet in beweging zijn en vind het leuk om met mijn handen te werken en met de collega’s mooie dingen te bouwen.
Paulo
PauloWerkvoorbereider
Ik ben bezig met werkvoorbereiding, met calculatie, met het op locatie opnemen van werk maar ook met uitvoering in de werkplaats en bij de projecten zelf. Door mee te lopen met ervaren vakmensen heb ik in korte tijd zo veel mogelijk proberen te leren. Ik krijg de ruimte om door te groeien.
Peter
PeterFreelance calculator
Ze zijn hier rechttoe rechtaan. Heel direct, maar ook heel gezellig. Qua calculatie heeft ieder project zijn eigen uitdagingen. Wat de kunst is van het calculeren? De manuren goed inschatten. Dat is het lastigste.
Marjolein
MarjoleinFinancieel medewerkster
Het leuke van Meerbouw is de persoonlijke benadering, de korte lijnen en de relatieve kleinschaligheid van het bedrijf. Rinus en Frank zitten drie meter verderop in hetzelfde kantoor, dus dat maakt het allemaal lekker overzichtelijk.
Bianca
BiancaBackoffice medewerkster
Het is kleinschalig. Je zit relatief dicht bij elkaar. De communicatie is heel direct en snel. Het persoonlijke en de goede sfeer maakt het werken hier heel aantrekkelijk.
Twan
TwanLeerling timmerman
– Twan is sinds september 2021 bij ons werkzaam als leerling timmerman, en loopt mee op de projecten samen met Rob, een van onze leermeesters.

Direct contact opnemen?

Mail ons
Mail ons