Ons team

Rinus
RinusOprichter
Frank
FrankDirecteur / Eigenaar
Cees-Jan
Cees-JanVoorman
”Met je hoofd en je handen iets moois maken, dat is de kick van dit werk. Hier bij Meerbouw ben ik als meewerkend voorman betrokken geweest bij de bouw van meerdere woonhuizen. Van de eerste heipaal tot de laatste lik verf meewerken aan zo’n project, is gaaf. Je realiseert echt iets moois en goeds, samen met je collega’s.”
Henk
HenkTimmerman - ZZP'er
”Het is een mooi bedrijf met gemotiveerde mensen. Het mooie van Meerbouw is dat ze goed voor de mensen zorgen. Frank en Rinus staan niet boven de mensen maar ertussen.”
Jack
JackTimmerman
”Meerbouw is een gezellig en goed bedrijf om voor te werken. Het is hier goed georganiseerd en je hebt toch een bepaalde vrijheid binnen je werk. Het is ook heel afwisselend werk. Je bent dan met dit en dan met dat bezig. De mooiste projecten tot nu toe, waar ik zelf aan heb meegewerkt, vond ik de woonhuizen van Weerheim en Luiten aan de Nieuwkoopseweg. Bij zo’n project ben je vanaf de fundering tot de laatste afwerking erbij betrokken. Je ziet dan echt iets moois ontstaan. Als ik er langs rijd tussen Nootdorp en Pijnacker, dan denk ik wel eens: daar heb ik toch maar mooi aan mogen mee werken.”
Nico
NicoTimmerman
”Het bedrijf zorgt goed voor de medewerkers en ik vind het mooi dat er naast het werk ook aandacht is voor ontspanning in de vorm van leuke uitjes en de barbecuetjes die de zaak regelmatig organiseert.”
Patrick
PatrickMetselaar
”Tegelen en timmeren kan ik ook, maar metselen is echt mijn ding. Het mooie van het werk bij Meerbouw is de variatie. Je bouwt complete woonhuizen, zoals dat huis van Kees Opstal aan de Katwijkerlaan – dat is echt mooi – maar een muurtje metselen om een tuindersschuur weer netjes dicht te maken, is ook leuk om te doen. Via Meerbouw heb je zo veel verschillend werk. Dat is gewoon leuk. De sfeer in het bedrijf is goed. Ik heb het echt heel goed naar mijn zin!”
Rob
RobVoorman
”Afwisselend werk, goede organisatie, gezellig. En een bedrijf dat de medewerkers werk laat doen dat bij ze past.”
Ron
RonVoorman
”Het is hier gewoon heel lekker werken. De sfeer is open en positief en de organisatie is goed geregeld. Je hoeft niet heen en weer te rijden naar de zaak om spullen te halen. Die worden netjes ter plaatse gebracht. Daardoor kunnen we lekker efficiënt doorwerken.”
Paulo
PauloWerkvoorbereider
”Ik ben bezig met werkvoorbereiding, met calculatie, met het op locatie opnemen van werk maar ook met uitvoering in de werkplaats en bij de projecten zelf. Door mee te lopen met ervaren vakmensen heb ik in korte tijd zo veel mogelijk proberen te leren. Ik krijg de ruimte om door te groeien.”
Peter
PeterFreelance calculator
”Ze zijn hier rechttoe rechtaan. Heel direct, maar ook heel gezellig. Qua calculatie heeft ieder project zijn eigen uitdagingen. Wat de kunst is van het calculeren? De manuren goed inschatten. Dat is het lastigste.”
Marjolein
MarjoleinFinancieel medewerkster
”Het leuke van Meerbouw is de persoonlijke benadering, de korte lijnen en de relatieve kleinschaligheid van het bedrijf. Rinus en Frank zitten drie meter verderop in hetzelfde kantoor, dus dat maakt het allemaal lekker overzichtelijk.”
Bianca
BiancaBackoffice medewerkster
”Het is kleinschalig. Je zit relatief dicht bij elkaar. De communicatie is heel direct en snel. Het persoonlijke en de goede sfeer maakt het werken hier heel aantrekkelijk.”
Daan
DaanTimmerman
Daan is sinds januari 2022 bij ons in dienst als timmerman.
Sven
SvenLeerling timmerman
Sven heeft een half jaar stage gelopen bij ons. Hij heeft meegelopen op verschillende projecten, om zoveel mogelijk facetten van de bouw te ervaren. Dit is goed bevallen, want na zijn stage is Sven direct bij ons als leerling timmerman aan de slag gegaan.
Kim
KimProjectleider
Kim is projectleider bij ons. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van diverse projecten.
Marcel
MarcelVoorman
Marcel is sinds oktober 2022 bij ons in dienst als voorman, maar heeft al jarenlange ervaring met verschillende projecten.
Aad
AadWerkplaats ondersteuner
Aad is te vinden bij ons in de werkplaats voor allerhande werkzaamheden, en zorgt voor de logistieke afhandeling van bestellingen van materialen.
Jos
JosTimmerman
Ziggy
ZiggyLeerling timmerman
Steven
StevenLeerling timmerman
Jeffrey
JeffreyProjectleider/werkvoorbereider
Gerard - Pensionado
Gerard - PensionadoTimmerman
”Ik geniet van ieder project dat ik via Meerbouw krijg voorgeschoteld.”
Sinds mei 2024 is Gerard met welverdiend pensioen.

Direct contact opnemen?