Audry en Wim zijn blij met Meerbouw

Audry van Vulpen van de Delfgauwseweg in Delft gaat niet over één nachtje ijs. Deze ontwikkelaar van nieuwe zorgproducten deed grondig onderzoek voordat ze een aannemer koos aan wie zij en partner Wim Bot de realisering van een niet al te grote maar heel belangrijke aanbouw toevertrouwden.

De aanbouw aan de achterzijde van het huis waar Audry en Wim al heel lang wonen met hun gezin is met veertien vierkante meter klein maar heel fijn.  De aanbouw maakt het namelijk mogelijk om de badkamer van de verdieping naar de begane grond te halen. Tegelijk is er nu een bijkeuken en is de keuken meteen aangepast en vernieuwd.

Audry ‘onderzocht’ verschillende aannemers in Delft en omgeving. Uiteindelijk sprong Meerbouw uit Pijnacker er uit. Niet omdat de offerte het goedkoopst was maar omdat die het meest uitgewerkt was en ook getuigde van zorgvuldige en weloverwogen voorbereiding.

Audry: “Frank van der Meer dacht heel open en transparant mee over de verschillende aspecten van het project. Daar hadden we meteen een heel goed gevoel bij. Wat me ook zo enorm meeviel: we hoefden helemaal niet mee te denken over de planning van de werkzaamheden van de onderaannemers, zoals Verbakel Gas Service voor de verwarming en Loodgietersbedrijf Van Niel voor onder andere de badkamer.”

Wim Bot: “Dat zijn dezelfde nuchtere, praktische no nonsens mensen als die van Meerbouw. We wilden meteen een goed CV-systeem in huis en wat gebeurde er: Koos Verbakel komt binnen, neemt vanuit zijn grote ervaring de situatie in zich op en vertelt binnen twee minuten wat in zijn ogen de beste oplossing is. Heel grappig!”

Wim en Audry werden dus optimaal ‘ontzorgd’ terwijl het project nog wel zo ‘zorgelijk en zorgenvol’ was begonnen. Bij de start half mei verdraaide medewerker Rob Wiegel bij het verplaatsen van de bouwkeet zijn voet met als gevolg: een afgescheurde achillespees.

Vervolgens nam Rinus de klus even over en wat gebeurt er: hij valt van een trapje en breekt een heup. Voordat het zo ver was, liet Rinus nog een hamer neerdalen op de kruin van medewerker Ritchie. Die kon gelukkig met enige hechtingen in het hoofd zijn werk hervatten. Medewerker Nico nam de klus over en tot verbazing van de opdrachtgevers bleef de planning keurig binnen de afspraken. Half juli werd de klus helemaal geklaard.

Audry en Wim zijn heel content over het resultaat en zijn blij dat ze met het klimmen der jaren – zij is 58 en hij 65 – in hun geliefde Delftse woning en het gezellige buurtje kunnen blijven wonen.

De kwetsuren van de medewerkers genezen weer maar er werd – temidden van de enorme drukte binnen het bedrijf – wel meteen weer een extra beroep gedaan op het organisatie- en improvisatietalent van Frank van der Meer!

Direct contact opnemen?