Onderhoud & renovatie

Voor het onderhoud en renovatie van uw woning of bedrijfspand bent u bij aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker aan het juiste adres.

Onderhoud & renovatie

Ramen, deuren, kozijnen en glas

Meerbouw Pijnacker kan worden ingeschakeld voor onderhoud, reparatie en vernieuwing van ramen, deuren, kozijnen en glaswerk. Wilt u uw houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen? Bel ons. Wij kunnen met ons eigen team en uitgebreid netwerk van specialisten altijd zorgen voor het product en de werkwijze waar u naar op zoek bent. Zo worden we vaak ingeschakeld voor het plaatsen van isolatieglas, nieuwe deuren en inbraakbeveiliging, het verhelpen van houtrot en tochtwering.

Gevelonderhoud, isolatie en -renovatie

Zijn de gevels van uw woning of bedrijfspand aan onderhoud toe? Wij kunnen de gevels van uw pand reinigen, opnieuw isoleren / impregneren of volledig renoveren. Voor alle mogelijke vormen van metselwerk hebben we de specialisten in huis.

Onderhoud & vernieuwing daken en dakgoten

Lekkage voorkomen? Dan is het periodiek onderhoud van uw dak en dakgoten zeker aan te raden. Meerbouw Pijnacker kan dit onderhoud voor u verzorgen. We maken de dakgoten schoon en kijken naar de status van de dakbedekking. Waar nodig kunnen we het dak renoveren, isoleren en / of volledig vernieuwen (dakbedekking & dakpannen). Zo voorkomt u lekkages! Ook voor aanleg van groene daken kunt u bij ons terecht.

Wand- en plafondafwerking

Ook voor het vernieuwen van uw wand- en plafondafwerking kunt u Meerbouw Pijnacker inschakelen. Zo kunt u bij ons terecht voor het vernieuwen van tegelwerk, zowel in keuken als sanitair en zowel wand- als vloertegels. Maar ook voor het strak laten stucen of bijvoorbeeld spuiten (spackspuiten) van uw muren en / of plafonds belt u Meerbouw; wij beheersen al dergelijke disciplines, evenals het aanbrengen van latex (sauzen) of bijvoorbeeld glasvlies-behang.

Direct contact opnemen?