Over ons

Aannemersbedrijf Meerbouw: al 40 jaar een begrip

Aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker werd op 1 april 1981 gestart door Rinus van der Meer. Hij werkte daarbij vanuit huis, en later vanaf het oude veilingterrein in Pijnacker. Nu meer dan 40 jaar later, werkt het aannemersbedrijf vanuit het bedrijfspand op Bedrijvenpark De Boezem (eveneens in Pijnacker) en wordt het gerund door Rinus en zijn zoon Frank van der Meer.

Frank & Rinus

Van dakkapel tot nieuwe woning

Als allround aannemersbedrijf zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en onderhoud. Met een team van 12 eigen timmermannen en een metselaar – en in samenwerking met diverse partners – wordt gewerkt aan tal van zeer diverse projecten. Van dakkapel tot aanbouw, van sporthal tot dierenartsenpraktijk, van woning tot bedrijfspand: Meerbouw Pijnacker realiseert het allemaal.

Doeltreffende werkwijze & no-nonsense-mentaliteit

Als aannemersbedrijf hebben we niet alleen meer dan 40 jaar ervaring, we hebben ons bedrijf ook zo ontwikkeld dat we zeer doeltreffend te werk gaan. Zo beschikken we in ons bedrijfspand in Pijnacker over een eigen magazijn en werkplaats. Daardoor hebben we veel producten voorradig en kunnen we een deel van onze werkzaamheden al in de werkplaats voorbereiden; dat scheelt werk & tijd ter plaatse en voorkomt bovendien onnodig overlast. Doordat we werken met een ervaren team is de continuïteit van een project bij ons vrijwel gegarandeerd. Door het combineren van deze werkwijze met een no-nonsense-mentaliteit, bent u verzekerd van korte communicatielijnen en efficiënte aanpak.

Bouwgarant keurmerk, VCA** gecertificeerd en verzekeringen

BouwGarant is hét keurmerk in de bouw en uiteraard beschikt Aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker hierover. Het laat zien dat u kan rekenen op kwaliteit, zekerheid en een stevig vangnet. Bekijk hier de video van BouwGarant:

Ook heeft Meerbouw het VCA**-certificaat. Met dit certificaat worden zaken gewaarborgd zoals het voldoen aan de Arbowetgeving, voorkoming van onveilige situaties, milieu- en materiële schade. Daarbij wordt gestreefd naar continue verbetering op dit vlak.

Meerbouw Pijnacker heeft een WA-verzekering voor schade aan derde. Tijdens de bouw en 6 maanden na het gereed zijn van de verbouwing hebben wij een doorlopende CAR-verzekering.

De combinatie van het BouwGarant-keurmerk, het VCA-certificaat en de verzekering zorgen dus dat u Meerbouw Pijnacker met nog meer vertrouwen kunt inschakelen.

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Ons aannemersbedrijf wordt ingezet voor een zeer breed scala aan aannemersklussen. Opdrachtgevers variëren van particulieren, tot bedrijven, overheden en instellingen. We werken voornamelijk in Pijnacker-Nootdorp en omgeving; de meeste klussen zijn in de omgeving Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), Delft, Delfgauw, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg.

Direct contact opnemen?