Aanbouw & verbouw

Aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker is specialist op het gebied van alle voorkomende aanbouw- en verbouwwerkzaamheden; van een nieuwe dakkapel bij een woonhuis tot volledige verbouwing van een bedrijfspand en van het maken van een terrasoverkapping tot vernieuwing van keuken of sanitair. We werken zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers in Pijnacker-Nootdorp en omliggende gemeentes zoals Delft, Delfgauw, Zoetermeer, Berkel en Rodenwijs, Bergschenhoek, Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Aanbouw

Aanbouw of uitbouw

Een aanbouw of uitbouw om meer ruimte te generen in uw woning of bedrijfspand? Meerbouw Pijnacker realiseert diverse types aanbouwen en uitbouwen. Of u nu kiest voor houtskeletbouw of metselwerk, houten of betonnen vloeren, platte of schuine daken, alles is mogelijk. Graag denken we met u mee welke aanbouw of uitbouw het beste bij uw situatie, wensen en budget past. Wij ontzorgen u vervolgens gedurende het gehele traject, van de bouwtekeningen en constructieberekening tot vergunningaanvragen en de uiteindelijke bouw.

Verbouwing woning of bedrijfspand

Regelmatig wordt Meerbouw Pijnacker ingeschakeld voor de verbouwing van woningen en bedrijfspanden. Zo verbouwen we volledige panden ten behoeve van bijvoorbeeld een nieuwe bestemming, zoals van een fabriekshal naar een horecagelegenheid of juist een woning. Ook komt het vaak voor dat grote (kantoor)ruimtes dienen te worden opgesplitst in meerdere kamers of dat een ruimte juist dient te worden opengebroken. Van het toepassen van een zakelijk systeemplafond tot zolderbetimmering en van (ver)plaatsing van trappen tot zakelijk kantoorruimtes en –balies; Meerbouw Pijnacker beschikt in alle gevallen over de benodigde kennis en expertise.

Dakkapel of dakopbouw

Met een dakkapel of dakopbouw verruimt u relatief gemakkelijk uw huis. Vaak is er voor een dakkapel zelfs geen vergunning nodig, terwijl deze de woonoppervlakte behoorlijk kan vergroten en zorgt het voor veel meer licht in uw huis. Een dakopbouw is wat ingrijpender, maar daarmee vergroot u het huis dan ook wel met een extra verdieping. Meerbouw heeft al veel dakkapellen en -opbouwen verzorgt en op basis van tientallen jaren ervaring, ontzorgen we u bij de gehele verbouwing.

Dakopbouw

Keuken & sanitair

Bij een aanbouw, uitbouw of verbouwing – zowel bij een woonhuis als bij een bedrijfspand – komt het vaak voor dat ook de keuken en / of het sanitair wordt verplaatst of vernieuwd. Ook deze werkzaamheden kunnen als onderdeel van het project door Meerbouw Pijnacker worden gecoördineerd.

Meerbouw Pijnacker ontzorgt

In de aanloop naar- en tijdens de verbouwing heeft u bij Meerbouw Pijnacker een vaste contactpersoon die het hele project coördineert. Op basis van meer dan 40 jaar ervaring worden de werkzaamheden efficiënt ingepland en beperken we de overlast voor u tot een absoluut minimum. We werken met een vast team betrouwbare mensen en werken voor bijvoorbeeld installatietechniek en loodgieterswerk samen met betrouwbare partners. Zo bent u zeker van een zorgeloze verbouwing waar u met vertrouwen naar kunt uitkijken.

Direct contact opnemen?