Nieuwbouw

Huis of bedrijfspand bouwen? Meerbouw Pijnacker

Bent u van plan om een eigen huis te laten bouwen? Of een bedrijfspand? Neem dan eens contact op met Aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw van huizen en kantoorpanden in de breedste zin van het woord. We kunnen u volledig ontzorgen; van de eerste schets tot aan de oplevering van uw nieuwe huis of bedrijfspand.

Nieuwbouw

Een huis laten bouwen, waar begint u?

U heeft een kavel (gekocht) en bent van plan daar een eigen huis of bedrijfspand te laten bouwen, maar waar begint u dan? De twee voornaamste opties zijn als volgt:

  1. U heeft zelf al een architect in de arm genomen en samen de tekeningen en bouwplannen uitgewerkt. Op basis van uw aanbesteding en de tekeningen maakt Meerbouw een aantal berekeningen en sturen we u een prijs door. Na uw akkoord op ons voorstel, starten we met het plannen van de bouw.
  2. Zelf heeft u al een beeld van hoe het huis moet worden, maar u heeft nog geen architect opdracht gegeven voor de tekeningen. U neemt dan contact op met Meerbouw en wij zorgen dat alles in orde komt; dus van de eerste schets tot het definitieve ontwerp, bijbehorende vergunningsaanvragen en uiteindelijke bouw van uw huis / bedrijfspand.

No Nonsens-mentaliteit

Meerbouw Pijnacker is een bouwbedrijf met vele jaren ervaring, dat ziet u terug in onze efficiënte werkwijze. Wij werken vanzelfsprekend volgens de actuele wet- en regelgeving en door alles tot in perfectie te plannen, verloopt het bouwen van uw huis of bedrijfspand soepel. U heeft bij Meerbouw altijd één contactpersoon die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen rondom de bouw van uw huis en waarmee u vanaf de eerste kop koffie tot eind-oplevering alles mee kunt bespreken. Zit er iets tegen, dan lossen we het op. No Nonsens en doelgericht, zo werkt Meebouw.

Team Meerbouw Pijnacker en partners

Wij bouwen uw huis met een team van vakbekwame eigen mensen en voor verschillende disciplines – zoals installatietechniek – werken we met diverse vaste en betrouwbare partners. Wie we ook inschakelen, wij begeleiden alle werkzaamheden en zorgen dat u geen omkijken heeft naar het bouwproces. Dit heeft als voordeel dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de voortgang van het traject.

Uw huis of bedrijfspand laten bouwen?

Heeft u interesse om uw huis te laten bouwen door Meerbouw Pijnacker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw plannen te bespreken.

Direct contact opnemen?