Jeff Gormley – Gormley Chiropractie

Jarenlang keek Frank van der Meer mee met Jeff Gormley bij de zoektocht naar een groter en beter pand voor zijn groeiende chiropractiepraktijk. Op een zeker moment kwam Frank met het oude pand van Apparatenfabriek Kentie in de Stationsstraat op de proppen. In eerste instantie leek het Jeff niks. Het idee dat er iets moois van te maken was, moest rijpen. En het rijpte: sinds het midden van 2020 heeft Gormley Chiropractie een schitterende nieuwe huisvesting in de Stationsstraat in Pijnacker met een prachtige parkeervoorziening met vijftien plekken.

Het oude pand van Kentie is bijna onherkenbaar vernieuwd en verbouwd. Bij de entree en op de bovenverdieping zie je nog de oude binten en het schuine dak. Dat geeft het frisse praktijkpand met zijn vooral witte en deels helblauwe wanden toch nog een historisch tintje. Verder is de oude fabriek totaal onherkenbaar.

Gormley

De medewerkers van Meerbouw hadden er een flinke kluif aan om in de eerste vijf maanden van 2020 het pand van Kentie om te toveren tot Gormley-paradijsje, maar toch hoefden ze tijdens en na de klus niet met hun rug naar de chiropractor. Wat dus aangeeft dat de werkvoorzieningen bij Meerbouw goed geregeld zijn.

Jeff Gormley had al een goede relatie met Meerbouw en met Frank van der Meer in het bijzonder en die relatie is door het grote Kentie-project alleen maar sterker geworden.

“Ik ben heel content over de aanpak van Meerbouw. Het is allemaal precies volgens planning gegaan en ze hebben kwalitatief heel goed werk geleverd. Het is echt helemaal af. Ook de onderaannemers hebben uitstekend werk geleverd. Verbakel voor de verwarming en klimaatregeling, Velux voor de elektra en Meeus Zandsteeg voor alle sanitaire voorzieningen. Het enige puntje waar we met z’n allen niet aan gedacht hebben, is de akoestiek bij de receptie en ook boven. Door het hoge schuine dak klinkt het wat hol, maar daar wordt nog aan gewerkt.”

Gormley

Een heel sterk punt van Meerbouw vinden Jeff en collega Wanda dat ze altijd onmiddellijk reageren en in actie komen. “Bel je voor dit of dat, dan heb je binnen tien minuten reactie”, zeggen Wanda en Jeff. Dus als er nog eens iets gebouwd of verbouwd moet worden, dan zijn de ogen weer gericht op Meerbouw!

Direct contact opnemen?