Café Du Midi

Philip van Domburgh is met zijn partner Marieke vanaf 1 april 2009 eigenaar van Café du Midi in Delfgauw. Philip en Marieke kennen Meerbouw al heel lang. “Ze hebben ooit onze dakkapel thuis in de Emmastraat in Pijnacker gemaakt en geplaatst. Dat is toen erg goed bevallen. Toen wij plannen hadden om bij Café du Midi de bar te verplaatsen, heb ik direct Frank gebeld of alles mogelijk zou zijn wat wij wilden. Het ging direct in een stroomversnelling. Super georganiseerd en gestructureerd hebben ze de klus geklaard. De communicatie is heel open. De medewerkers zijn net zo geweldig als de leiding. Puur positieve aanpakkers en echte vaklui.”

Marieke en Philip vonden het aanpassen van de bar en de antieke kast best spannend, omdat het sfeerbepalende elementen waren die ze wilden behouden. “Frank en Rinus kwamen in overleg met ons vanuit hun vakmanschap tot een geweldige oplossing. De bar is veranderd maar toch zodanig hetzelfde gebleven dat veel gasten zeiden: er is iets veranderd maar we weten niet precies wat. Toen dacht ik: yes, het is echt goed gelukt zo”, aldus Philip die ook vol lof is over een verbouwing bij hem thuis. “Er zat een enorme tijdsdruk op, maar toch werd de klus keurig binnen de tijd geklaard, zonder dat Frank en zijn mensen in de stress schoten.”

De laatste klus tot heden is: de verbouwing van een Pipowagen die is gaan functioneren als uitgiftepunt van een blijvende koffie-to-go-plek.  Toen Frank een foto van het resultaat toestuurde, appte Philip terug: “Jeetje wat gaaf.”

Café Du Midi

Direct contact opnemen?